digital.bgРазработчиците на мобилното приложение влагат много усилия да прекратят разпространението на неподходящо

...
digital.bgРазработчиците на мобилното приложение влагат много усилия да прекратят разпространението на неподходящо
Коментари Харесай

Instagram вече ще ни информират, когато нарушим правилата на приложението

digital.bg

Разработчиците на мобилното приложение влагат доста старания да прекратят разпространяването на неуместно наличие. Instagram към този момент вкараха промени в разпоредбите за потребление на софтуера, с цел да реализиран тази цел. Следващата стъпка в тази тенденция е проявлението на известия, които осведомят потребителите с какво са нарушили разпоредбите на приложението. Идеята е всеки човек да знае по какъв метод не съблюдава регулациите на Instagram.

За в бъдеще потребителите, които най-малко един път са нарушили разпоредбите към този момент ще виждат съобщение, което ги осведоми за казуса. Самата нотификация демонстрира лист с всички постове, мнения, истории или фотоси, които Instagram е трябвало да отстранен от профилите ни. Успоредно с това ще ви бъде показано и предизвестие, че в случай че още веднъж нарушите разпоредбите е допустимо профила ви да бъде заличен. Тази мярка има напълно предпазен темперамент.



 

Потребителите също по този начин ще могат да апелират пред модераторите разнообразни наказания и банове, които към този момент са получили, непосредствено от самото съобщение, оповестява MakeUseOf. Това значи, че няма да е нужно да губите време и да се ровите в " Help " страницата на приложението. Разпространението на сходни известие ще помогне на потребителите да схванат още по-добре разпоредбите на мобилното приложение. По този метод няма да се постанова излишно да бъде блокиран профила им.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР